Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu Mihai: Minciună, dezinformare și o încercare de a sabota ministerul Agriculturii. Dacian Cioloș nu i-a susținut niciodată pe fermierii români

facebook.com
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune într-o postare pe Facebook că există o o încercare de a sabota ministerul Agriculturii din România și susține că Dacian Cioloș nu i-a susținut niciodată pe fermierii români, dar îl atacă pe ministrul Petre Daea.

"Minciună, dezinformare și o încercare de a sabota ministerul Agriculturii din România: Dacian Cioloș nu i-a susținut niciodată pe fermierii români, dar îl atacă pe ministrul Petre Daea cu privire la subvenția pentru agricultura ecologică.

În egală măsură, Cioloș nu vorbește despre întârzierile îngrozitoare suferite de fermieri în timpul Guvernului Zero pe care l-a condus, dar acuză de ”incompetență” un ministru dedicat, implicat și rațional.

Vezi și: Vești bune pentru fermieri! Ursula von der Leyen s-a răzgândit -Vin mai multe ajutoare de la Bruxelles

Îi reamintim domnului Cioloș că APIA a achitat în avans, în perioada octombrie–noiembrie 2022, plățile pentru fermieri în cadrul măsurii 11 – agricultură ecologică și a demarat, începând cu data de 14 februarie 2023, plata finală aferentă campaniei 2022.

Fermierii au primit banii înainte de termen

Fermierii au primit banii înainte de termen, iar, până la această dată, pentru cele două măsuri menționate de Cioloș, s-a autorizat la plată suma de 125.98 milioane euro.

În egală măsură, îl informăm pe domnul Cioloș că APIA a încheiat, încă din ianuarie, un acord cadru pentru servicii de dezvoltare, extindere și mentenanță a sistemului informatic pentru derularea optimă și în condiții legale a schemelor de plăți.

Reala problemă a lui Cioloș este că, după eșecul guvenului său, sectorul agricol românesc a reușit să prospere și să fie condus de un om corect, implicat și competent", a spus Alfred Laurențiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.