Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurentiu Mihai, senator PSD: 'Politicile economico-financiare ale actualei guvernări sunt adecvate'

facebook.com
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurentiu Mihai susține că revizuirile economice făcute de FMI și Banca Mondială arată că politicile economico-financiare ale actualei guvernări sunt adecvate.

"Conform Fondulului Monetar Internaţional (FMI) și Băncii Mondiale, care au revizuit în sus estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la circa 3,5%-4,5% cât prognoza în vară, până la 4,8%, ne arată că politicile economico-financiare ale actualei guvernări sunt adecvate.

Ministerul Finanțelor va continua să aibă un rol important în obiectivul de înscriere a economiei pe o traiectorie ascendentă, care trebuie nu doar menținută, ci și consolidată.

În acest fel se pot asigura resursele necesare pentru creșterea sustenabilă a veniturilor populației, absolut necesară pentru menținerea măcar a puterii de cumpărare.

Stabilizarea situației de către Ministerul Finanțelor a reprezentat și unul dintre obiectivele esențiale pentru care PSD a intrat la guvernare.

Într-adevăr chiar dacă mai avem mult de lucru, datele arată că Guvernul acționează într-o direcție bună", scrie pe Facebook senatorul Alfred Laurentiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.