Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, senator PSD: România are toate motivele să fie mândră de industria sa și de produsele fabricate local!

facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

România are toate motivele să fie mândră de industria sa și de produsele fabricate local!”, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu pe pagina sa de facebook.

”Mereu am fost de părere că industria românească demonstrează în mod concret că poate atinge standarde mondiale și poate concura la nivel global, subliniind potențialul țării pentru dezvoltare economică și inovație.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis un  puternic mesaj de încredere în industria națională, prezentând la Șantierul Naval Constanța exemple concrete ale excelenței românești.

Contrar percepției greșite că România doar importă, țara noastră produce la standarde înalte și este competitivă global.

Cu o pondere în PIB cu 25% mai mare decât în Germania și Franța, industria românească se situează mult peste media UE.

De exemplu, Șantierul Naval Constanța domină construcția de tancuri petroliere și chimice în Europa și în lume.

Uzina Dacia demonstrează eficiența producției, cu 1.400 de mașini vândute zilnic, iar Duster a devenit al treilea cel mai vândut SUV din UE.

La Ford Craiova, producția noului model Puma și crearea a 1300 de locuri de muncă reflectă angajamentul de dezvoltare susținut de guvernele PSD.

Sunt doar câteva exemple care ilustrează capacitățile și potențialul industriei românești, sprijinite de politici guvernamentale menite să încurajeze investițiile și modernizarea.”, a spus senatorul pe pagina sa de socializare.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.