Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, senator PSD: Vlad Voiculescu a fost demis prea târziu

Facebook
Alfred Laurențiu

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu prea târziu.... pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!, scrie senatorul PSD Alfred Laurențiu.

”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu a fost întradevăr, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor.

Deși noi am depus doua moțiuni simple împotriva acestui ministru catastrofă, a trebuit să îndurăm 4 luni în care au ars spitale, morții de COVID au fost batjocoriți, bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor în instalațiile cu oxigen.

Au fost 4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru incompetent. Din acest motiv alături de Voiculescu și de Andreea Moldovan întreaga Coaliție a Austerității ar trebui să plece!”, e de părere Alfred Laurențiu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu prea târziu.... pentru mulți români care și-au...

Publicată de Alfred Laurentiu Mihai pe Miercuri, 14 aprilie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.