Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis a EXPLODAT în PLEN: Guvernul să dea astăzi OUG pentru eliminarea pensiilor speciale

Facebook
simonis alfred

Liderul deputaților PSD a cerut astăzi în ședința de plen ca pensiile speciale să fie eliminate definitiv. Simonis și alți lideri PSD precum și parlamenarii USR au demisionat ca să nu beneficieze de pensii speciale.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

"Astazi guvernul sa dea oug privind eliminarea pensiilor speciale si am incheiat subiectul", a spus Simonis în plen.

Guvernul Orban a dat sute de OUG, 25 într-o singură noapte. Era foarte simplu să mai dea una sau e foarte simplu să mai dea una, să nu mai depindem de CCR, să nu mai depindem de Avocatul Poporului, să nu mai depindem de nimeni! Să dea o OUG în după-amiaza aceasta prin care toate pensiile speciale să fie eliminate și se aplică de îndată! Nu mai e nevoie de vot în Parlament, nu mai e nevoie de atacuri la CCR, nu mai e nevoie de pancarte pe care vi le amintiți în campanie unii și alții. Astăzi, Guvernul să dea OUG de eliminare a tuturor pensiilor speciale și am câștigat acest meci într-o zi!”
Pe de altă parte, liderul deputaților PSD a spus că au trecut 300 de zile de la cele 30 de zile promise de Rareș Bogdan și de PNL pentru eliminarea pensiilor speciale. Simonis a făcut un apel către PNL să deblocheze activitatea Senatului și să voteze pentru dublarea alocațiilor. ”Haideți să convocăm Senatul astăzi să votăm alocațiile, dacă tot votăm eliminarea pensiilor speciale sau abrogarea lor, înseamnă că o să avem bani! Hai să dăm acei bani copiilor. Deblocați Senatul! Hai să votăm legea de amânare a alegerilor și să ne ocupăm de adevăratele priorități ale acestei țări, nu de interese electorale politice ale PNL și ale Guvernului!”, a mai spus Simonis.

Guvernul Orban a dat sute de OUG, 25 într-o singură noapte. Era foarte simplu să mai dea una sau e foarte simplu să mai dea una, să nu mai depindem de CCR, să nu mai depindem de Avocatul Poporului, să nu mai depindem de nimeni! Să dea o OUG în după-amiaza aceasta prin care toate pensiile speciale să fie eliminate și se aplică de îndată! Nu mai e nevoie de vot în Parlament, nu mai e nevoie de atacuri la CCR, nu mai e nevoie de pancarte pe care vi le amintiți în campanie unii și alții. Astăzi, Guvernul să dea OUG de eliminare a tuturor pensiilor speciale și am câștigat acest meci într-o zi!”Pe de altă parte, liderul deputaților PSD a spus că au trecut 300 de zile de la cele 30 de zile promise de Rareș Bogdan și de PNL pentru eliminarea pensiilor speciale. Simonis a făcut un apel către PNL să deblocheze activitatea Senatului și să voteze pentru dublarea alocațiilor. ”Haideți să convocăm Senatul astăzi să votăm alocațiile, dacă tot votăm eliminarea pensiilor speciale sau abrogarea lor, înseamnă că o să avem bani! Hai să dăm acei bani copiilor. Deblocați Senatul! Hai să votăm legea de amânare a alegerilor și să ne ocupăm de adevăratele priorități ale acestei țări, nu de interese electorale politice ale PNL și ale Guvernului!”, a mai spus Simonis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.