Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis a făcut ARMATĂ cu Ludovic Orban: ați fost ales parlamentar din pixul lui Dragnea, în 2012

simonis

Liderul deputaților PSD Alfred Simonis a răspuns dur după ce liderul PNL Ludovic Orban a acuzat că întreaga activitate a PSD s-a centrat pe încercarea de a-l scăpa pe Liviu Dragnea de pușcărie și că mulți din parlamentarii PSD sunt aleși din pix, pe liste făcute de Liviu Dragnea.

Citește și: LOVITURĂ pentru PNL în cea mai GREA ZI: Nicolae Robu, primar liberal, a trimis pliante electorale fără SIGLA PNL!

"Speram să îl avem astăzi alături de noi și pe domnul ministru Costache, dar mi-a dat seama că e miercuri și operează la Polisano și nu are timp să se încurce cu Parlamentul. M- as sunat o doamna de la Timișoara, domnule Orban, să vă spun să vorbiți mai tare. S-a vorbit de respectul dintre instituții. Înainte s-a vorbit despre pixul cuiva care ne-a pus pe noi pe liste. Țin să îi reamintesc domului Orban că și domnia sa a fost parlamentar pe liste făcute cu același pix al președintelui Dragnea, în 2012, când ați candidat împreună în USL. Nu păreați atunci să fiți deranjați de culoarea pixului sau a gecii", a spus Simonis.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.