Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PSD Timiş îl atacă direct pe Dominic Fritz: 'Total depăşit de problema Colterm'

Facebook
simonis alfred

Preşedintele PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, a declarat, joi, că atitudinea Guvernului Cîţu este una sfidătoare la adresa Timişoarei, iar primarul Dominic Fritz este total depăşit de problema Colterm, anunță Agerpres.

El a atras atenţia, într-o conferinţă de presă, că Timişoara poate pierde din patrimoniu prin posibile sechestre ale furnizorilor.

"Este o atitudine sfidătoare (la adresa Timişoarei, n.r.). Cîţu, Orban, Barna nu au dat doi bani pe timişeni, pe Timişoara, pentru că ce s-a întâmplat în ultimele zile este şocant. Au uitat că USR şi PNL au câştigat Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean şi nu au făcut nimic pentru ceea ce merita Timişoara, pentru că municipiul contribuie la bugetul naţional cu sume imense, fiind pe locul doi, după Bucureşti. Somez Guvernul Cîţu, parlamentarii de Timiş aflaţi la putere, să ia măsurile necesare de urgenţă pentru a sprijini oraşul, pentru că acest guvern are obligaţia de a sprijini un oraş ca Timişoara", a afirmat Alfred Simonis.

El a mai subliniat că Timişoara are "un primar total depăşit de situaţie, care nu mai are nicio legătură cu candidatul Dominic Fritz care se trezea la ora 3 dimineaţa să dea soluţii. Este un personaj timorat, se plânge în permanenţă de greaua moştenire, se lamentează, dar nu vine cu soluţii".

Liderul social-democrat de Timiş a punctat că cei din administraţia Timişoarei ar putea fi suspectaţi "dacă nu de abuz, măcar de neglijenţă în serviciu", iar incompetenţa administraţiei Fritz ar putea avea "consecinţe penale".

Societatea de termoficare Colterm, aflată în subordinea Primăriei Timişoara, trebuie să plătească o amendă de 21.000.000 de euro, pentru că nu a achiziţionat până la 30 aprilie certificatele verzi care compensează poluarea produsă în anul anterior. Valoarea acestor certificate verzi era de 45.000.000 de lei (aproximativ 9.000.000 de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.