Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis îl TOACĂ pe Fritz după ce și-a IMPUS directorul penal la Colterm: E SFIDĂTOR!

simonis alfred

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, îl atacă dur pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, după ce acesta a numit un director condamnat pentru infracțiuni financiare în fruntea societății locale de termoficare.

 

"Nu l-am plăcut, nu l-am crezut și nici nu l-am votat pe noul primar Dominic Fritz. După alegerea lui printr-un vot semnificativ al timișorenilor, singurul lucru în care mi-am pus speranță a fost faptul că tânăr fiind poate aduce un suflu diferit la primărie. Greșit! Dominic Fritz se crede deasupra tuturor și are impresia că încă plutește pe aerul de ales providențial. Probabil că acesta este motivul pentru care discreditează nevoile cetățenilor și efectiv sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei. Elocvent este Colterm, gaura neagră a administrației publice locale, fix una dintre temele de campanie pentru care Fritz a promis rezolvare.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

Ori exact în cazul Colterm, nu doar că primarul nu vine cu vreun rezultat notabil ci alege să pună la conducere un om cu probleme penale. Să nu uităm că Dominic Fritz face parte din USR, partidul care a defilat ani de zile cu sloganul ”Fără penali în funcții publice”. Ori tu, ca reprezentant al acesui partid, ai tupeul să numești un penal într-o funcție publică? Tu, neamțul școlit, corect, vertical, primarul orașului Timișoara? Este o aroganță incredibilă. Dominic Fritz ne-a demonstrat cu vârf și îndesat ce poate, ce știe și ce urmărește. Directorul general al Colterm, promovat de primarul Fritz, este un condamnat penal care a ”intrat” în banii firmei unde era administrator. E sfidător! Imperativ îi cer să îl demită pe noul director de la Colterm și să găsească o soluție decentă pentru societate, așa cum a promis în campania electorală. Îl avertizez pe Dominic Fritz că aroganța și sfidarea nu mai pot fi acceptate de timișoreni!", scrie Alfred Simonis pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.