Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfredo Morelos, printre jucătorii care pleacă de la Glasgow Rangers la finalul sezonului

News.ro
minge fotbal poarta

Atacantul columbian Alfredo Morelos va pleca de la Glasgow Rangers în această vară, când îi expiră contractul, el fiind cel mai cunoscut nume de pe o listă pe care mai sunt patru fotbalişti aflaţi în această situaţie, extrema engleză Ryan Kent, portarul scoţian Allan McGregor, mijlocaşul canadian Scott Arfield şi fundaşul suedez Filip Helander, a anunţat vicecampioana Scoţiei, unde joacă mijlocaşul român Ianis Hagi, potrivit Agerpres.

Alfredo Morelos, care pe 21 iunie va împlini 27 de ani, a venit în 2017 la Rangers, de la HJK Helsinki, pentru o sumă care nu a fost dezvăluită, notează BBC. Columbianul este fotbalistul străin cu cele mai multe goluri pentru Rangers (124), dar şi cele mai mai multe goluri în cupele europene (29) şi este totodată jucătorul cu cele mai multe partide consecutive în care a marcat pentru această echipă, şapte în sezonul 2018-2019.

Morelos, Kent, McGregor, care are 41 de ani, Arfield şi Helander au contribuit la performanţele reuşite de Rangers în ultimii ani. Cel mai important succes din această perioadă este câştigarea campionatului Scoţiei în sezonul 2020-2021, sub conducerea antrenorului Steven Gerrard. În stagiunea următoare, echipa a disputat finala Europa League, avându-l atunci pe banca tehnică pe Giovanni van Bronckhorst.

Rangers, pregătită acum de Michael Beale, încheie pe locul 2 ediţia 2022-2023 a campionatului Scoţiei, fiind devansată de marea rivală Celtic, şi va juca în vară în preliminariile Ligii Campionilor.

Ianis Hagi a înscris în weekend primul său gol pentru Rangers în actuala stagiune, în victoria cu 3-1 pe terenul lui Hibernian, în campionat. Internaţionalul român a revenit pe gazon la sfârşitul lunii ianuarie, după o pauză de un an, datorată unei grave accidentări la genunchiul drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.