Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianţă între partidele lui Iohannis la Sibiu: Ce s-a decis

Răzvan Pop, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, la fel ca şi primarul interimar Astrid Fodor, care va intra în cursa pentru aceeaşi funcţie din partea FDGR, susţine că va continua ceea ce a început ca şi primar Klaus Iohannis, preşedintele României. Răzvan Pop şi-a lansat joi, candidatura pentru Primăria Municipiului Sibiu, în prezenţa colegilor săi din Partidul Naţional Liberal.

"Avem nevoie de zonă metropolitană. Eu zic că zona metropolitană se poate face în zece ani. Asta va însemna mai mult spaţiu pentru construcţie, înseamnă forţă de muncă în plus", a spus Răzvan Pop. El vrea, de asemenea, să construiască mai multe şcoli, pentru ca elevii să nu mai fie nevoiţi să meargă la cursuri după-amiaza. Totodată, candidatul PNL vrea mai multe spaţii verzi în oraş. Una din propunerile candidatului liberal este şi introducerea wireless-ului în spaţiile publice ale oraşului. Întrebat de corespondentul Agerpres, dacă va continua proiectele începute de fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, Răzvan Pop a răspuns: "Cred că toate ideile lui Klaus Iohannis trebuie continuate."

Şi primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, candidata Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) pentru postul de primar, a declarat în mai multe rânduri că îşi propune, dacă va rămâne în funcţie, să continue proiectele începute de Klaus Iohannis. Pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu şi-a mai anunţat candidatura fostul prefect, Ovidiu Sitterli, care va intra în cursă sub sigla PSD, unul din contestatarii fostului primar Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.