Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța pentru Patrie: `nu mai poate crede nimeni astăzi că Liviu Dragnea a fost condamnat altfel decât la comandă politică`

APP
APP sigla Alianța pentru Patrie

Alianța pentru Patrie susține într-un comunicat de presă că felul în care au arătat procurorii DNA că se pot mișca în ultimele zile ”atunci când interesele o cer” nu mai lasă nici un fel de interpretare când vine vorba de condamnarea lui Liviu Dragnea, care ar fi fost una politică:

”Procurorii DNA au clasat rapid plângerea depusă de Ciolacu împotriva lui Florin Cîțu. Iată deci cum și ultimele rămășițe ale baletului "PSD-ul lui Ciolacu în opoziție" sunt eliminate. DNA s-a mișcat repede, pentru că interesul lui Iohannis acum e să aibă controlul deplin asupra parlamentului și guvernului, prin noua idilă PSD+PNL. Iar această idilă trebuie hrănită corect.

Români, așa face și desface sistemul jocurile, așa se fac guvernele, așa se vând interesele și resursele țării, așa se îngroapă și se distrug adversarii politici și oricine le stă în cale. Văzând ce eficient se mișcă procurorii din România când sistemul o cere, nu mai poate crede nimeni astăzi că Liviu Dragnea a fost condamnat altfel decât la comandă politică.”, se spune în comunicatul partidului pe care Liviu Dragnea îl simpatizează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.