Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța pentru Patrie, revoltată de noua formă a Legii Off-shore: Vor să dea străinilor gazul din Marea Neagră

APP
APP sigla Alianța pentru Patrie

”S-a adeverit! Coaliția trădării naționale pune la cale jefuirea românilor de resurse. În Parlament, se discută modificarea Legii Offshore inițiată de Liviu Dragnea. În sensul acesta au scos oameni în stradă. Au organizat sute de proteste. Au lansat cele mai abjecte atacuri, au manipulat și au mințit doar pentru ca rezerva uriașă de peste 200 de miliarde de mc de gaz din Marea Neagră, să fie dată străinilor. Iar statul român să rămână cu praful de pe tobă.”, susține Alianța pentru Patrie într-un comunicat de presă.

”În Legea Offshore, care le stă în gât actualilor guvernanți, câștigurile statului român s-ar fi acumulat într-un fond special pentru finanţarea proiectelor de infrastructură. Norma prevedea taxarea creșterii prețului la gaze. Pentru că exploatarea avea aceleași costuri, orice mărire suplimentară ar fi fost impozitată în mod obligatoriu cu 70%. Asta pentru a stopa majorarea prețurilor.

Mai mult, Legea Dragnea prevedea obligativitatea ca 50 % din producţia de gaze să fie tranzacţionată pe piaţa din România. Astăzi, slugile din Parlament ale multinaționalelor vor să renunțe și la redevențe inclusiv la dreptul românilor de a folosi gazul din Marea Neagră.

Prin Legea Dragnea s-ar fi înființat câteva zeci de mii de locuri de muncă și, în același timp, România și-ar fi întărit independența energetică.

Actuala coaliție de guvernare dorește anularea tuturor prevederilor de mai sus și, în mod suplimentar, este dispusă să renunțe și la 65% din personal, în favoarea specialiștilor străini.

În timp ce românii plătesc facturi absolut colosale și imposibil de achitat, Coaliția Jafului Național predă România cu totul.”, se spune în document.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.