Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța PNL-PMP din Timiș, o 'dezinformare' - Eugen Tomac îl acuză de minciună pe Alin Nica: Nu s-a semnat niciun protocol

eugen tomac

Alianța PNL-PMP din Timiș, o 'dezinformare' - Eugen Tomac îl acuză de minciună pe Alin Nica: Nu s-a semnat niciun protocol

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a reacţionat după ce şeful Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a anunţat o alianţă locală în 2024 între PNL şi PMP şi a afirmat că nu a fost semnat niciun protocol şi că Nica s-a pus într-o situaţie ridicolă, adăugând că este inadmisibil ca un partid democratic, aflat la guvernare, să vină cu ”asemenea dezinformări”.

Eugen Tomac a fost întrebat, joi, la Prima News, ce părere are despre faptul că preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a anunţat o alianţă PNL-PMP în Timiş.

“Preşedintele organizaţiei PMP Timiş este domnul Claudiu Mihălceanu, primarul celei mai mari comune din judeţul Timiş, Giarmata, şi nu a semnat niciun protocol cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, care s-a pus într-o situaţie ridicolă din punctul meu de vedere. Este inacceptabil ca un partid democratic, aflat la guvernare, să cadă atât de jos încât să vină cu asemenea dezinformări”, a afirmat Tomac.

El a declarat că îi pare rău că lideri ai PNL se duc spre asemenea manifestări politice care îi dezonorează.

“Sunt lucruri care mie îmi pare rău că se întâmplă în politică. Mie îmi place claritate. Or, exact din cauza unui asemenea comportament neserios şi neasumat, lipsit de fair-play, mulţi oameni nu vor să mai audă de politică şi eu îi spun domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş că dacă are ceva neclarităţi mă poate suna pe mine direct şi îl lămuresc că ştie ce înseamnă politică, vot şi democraţie. Şi îmi pare rău că lideri ai PNL se duc spre asemenea manifestări politice care îi dezonorează”, a transmis preşedintele PMP.

Alin Nica, preşedintele PNL Timiş, a anunţat că în 2024 PNL va face o alianţă cu PMP pe plan local

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a declarat că pentru alianţa cu PMP pentru alegerile din 2024 a discutat cu liderii statutari ai filialei.

”N-am discutat cu o aripă sau alta, am discutat cu conducătorii statutari ai filialei care în bloc au spus clar că ei optează pentru deschiderea discuţiilor în vederea unei colaborări anul viitor, cu noi, cu PNL, şi nu cu USR, respectiv cu Forţa Dreptei. E o notă discordantă pe care filiala Timiş a PMP o face în raport cu celelalte filiale de la nivel naţional, dar chestiunile acestea ţin de bucătăria lor internă. Din perspectiva noastră, noi suntem deschişi la orice cooperare cu forţe democratice care sunt reprezentate în judeţul nostru astfel încât să maximizăm rezultatul electoral anul viitor. Iar Partidul Mişcarea Populară este destul de apropiat de noi ca viziune şi program politic”, a declarat, joi, Alin Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.