Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța Producătorilor de Film a devenit membru al Confederației Patronale Concordia

mediafax.ro
film

Alianța Producătorilor de Film, o organizație ce reunește în prezent 45 de companii de producție cinematografică, a devenit membru al Confederației Patronale Concordia, care reprezintă acum 10 dintre cele mai importante sectoare de activitate din România, anunță MEDIAFAX.

Cinematografia se alătură industriei automotive, celei de energie și utilități, sectorului financiar-bancar, hotelier, IT, retail și de transport pentru că, la fel ca celelalte, aduce bani în economie, creează locuri de muncă, folosește resurse locale, exportă servicii și deservește cetățenii români, notează un comunicat al patronatului.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Criza generată de COVID 19 a lovit puternic economia românească și internațională și riscă să pericliteze viitorul tuturor. 2021 ar putea însemna pentru industria cinematografică anul 0. Nu anul de pornire, ci rezultatul pierderii unei industrii care contribuie nu doar la PIB, ci și la imaginea țării.

Confederația Patronală Concordia reprezintă în acest moment cele mai puternice sectoare din economie (automotive, energie și utilități, financiar-bancar, hotelier, IT, retail, transport), cu un total de peste 300.000 de angajați și mai mult de 1.500 de companii, deopotrivă mari și mici, cu capital românesc și străin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.