Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alibec ar putea să se transfere la echipa turcă Trabzonspor, iar FCSB să primească peste un milion de euro

www.sport.ro
Alibec

Denis Alibec (27 de ani) e dorit de turcii de la Trabzonspor, iar vestea e una bună şi pentru Gigi Becali (60 de ani) care şi-ar putea recupera, astfel, mai repede milionul de euro pentru care a bătut palma cu Ioan Niculae în momentul transferului la Astra, informează Mediafax.

Iniţial, s-a crezut că Becali l-a vândut pe atacantul care crea probleme la FCSB pentru o sumă între 1,4 şi 1,7 milioane de euro, dar adevărul este că FCSB nu a încasat decât un milion de euro în schimbul vârfului cumpărat cu o sumă dublă. Acum, Becali care nu a primit încă banii de la Ioan Niculae, aşteaptă ca patronul Astrei să-l vândă fie în Turcia, fie la echipa lui Marius Şumudică, pentru a-şi recupera banii promişi în momentul tranzacţiei: "Dacă e adevărat că Denis are oferte, e foarte bine pentru că am o clauză în contract. Când încasează banii, trebuie să-mi dea şi mie milionul. Banii trebuie să mi-i dea într-un an, dar, dacă îl vând înainte, o să-mi dea banii înainte şi eu asta vreau, să-mi dea banii", a spus Becali, joi dimineaţă, la Pro X.

Discuţiile decisive pentru transferul lui Alibec se vor purta săptămânile următoare, emisarii lui Trabson urmând să fie prezenţi la meciul Astra - FCSB, de pe 4 noiembrie, pentru a-l urmări la lucru pe atacant. În paralel, Marius Şumudică vrea să-l aducă la Al Shabab, dar are nevoie de goluri şi prestaţii solide ale atacantului în următoarele două luni pentru a-i convinge pe şeici că vârful merită să fie cumpărat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.