Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alibec, despre schimbarea din timpul meciului cu Dinamo: 'Pur şi simplu m-a schimbat. Am jucat slab şi asta e'

www.gsp.ro
Denis Alibec Steliano Filip FCSB-Dinamo

Atacantul Denis Alibec a declarat, duminică seară, că FCSB a meritat victoria în meciul cu Dinamo, scor 1-0, în Liga I, el subliniind că a fost schimbat deoarece a jucat prost şi nu este în formă, însă va munci mai mult pentru a-şi reveni.

"Nu ne-au pus probleme, ocazii mari nu au avut. Este o victorie meritată. Nu ne-au pus probleme foarte mari. Îmi pare rău pentru Budi că a ratat, dar asta este viaţa. E prima oară când l-am văzut pe Budescu ratând. Nu-mi venea să cred. Pur şi simplu m-a schimbat (n.r. - antrenorul). Am jucat slab şi asta e. Eu nu prea sunt în formă, nu am ce să fac, o să muncesc în continuare şi sper să-mi revin. Nu mă interesează ce vorbeşte lumea, sunt supărat că nu mai reuşesc să marchez, dar voi încerca să-mi revin. Mă întreb şi eu ce-mi lipseşte, voi încerca să muncesc mai mult. Poate în Liga Europa sunt mai multe spaţii şi mă avantajează mai mult, aici ca toate echipele din România se închid cu noi şi joacă minge lungă şi nu prea ai pe unde să treci. Vom vedea ce va fi cu Lugano, sperăm la încă trei puncte", a declarat Alibec., conform News.ro.

Citește și: Momcilovici, despre faza singurului gol al meciului cu Dinamo: 'Nu a fost o schemă la corner'

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

Alibec a fost schimbat la pauză cu Gnohere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.