Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din Municipiul Bucureşti a fost sistată, în urma unor lucrări

newsonly.gr
gaze naturale

Distrigaz Sud Reţele anunţă că alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din Municipiul Bucureşti a fost sistată, în urma unor lucrări. Compania precizează că ”s-a produs o agresiune asupra reţelei”, potrivit news.ro.

”În urma unor lucrări executate de către un terţ, s-a produs o agresiune asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale în Splaiul Independenţei 313B, din Municipiul Bucureşti. Din acest motiv, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 19 iunie, începând cu ora 11:30, în această zonă. În urma acestei situaţii s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.250 de clienţi casnici şi non-casnici”, a transmis Distrigaz Sud Reţele.

Ludovic Orban anunţă alocarea unor 'sume fără precedent' pentru sectorul de investiţii şi infrastructură, din mijlocul autostrăzii Comarnic-Braşov

Echipele companiei sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi să se facă în cursul zilei de astăzi.

”După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele”, a mai transmsi compania, care-şi cere scuze pentru incidentul care afectează consumatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.