Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alimente expirate, cu termen de valabilitate șters sau modificat, legume şi fructe stricate, la un magazin din Sinaia

carne expirata

Alimente expirate, unele având termenul de valabilitate şters sau modificat, dar şi legume şi fructe stricate au fost depistate de autorităţi într-un magazin din Sinaia, unitatea fiind închisă în urma unui control mixt.

Conform datelor postate, miercuri, de comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu, pe pagina sa de Facebook, o acţiune de control a fost efectuată în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova la SC Emira 94 SRL Sinaia.

În cadrul acestui control au fost depistate produse cu data limită de consum depăşită; produse cu data limită de consum ştearsă sau modificată (lactate, produse din carne şi produse din peşte); legume şi fructe depreciate calitativ.

În acest context, operatorul economic a fost amendat cu 20.000 lei şi a primit un avertisment, iar echipele de control au dispus oprirea definitivă de la comercializare şi distrugerea a 226 kilograme de produse în valoare totală de 6.500 lei.

De asemenea, reprezentaţii DSVSA au dispus suspendarea autorizaţiei sanitare de funcţionare şi interzicerea activităţii unităţii, mai menţionează sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.