Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Nica a fost informat de candidaturile PSD - PNL pe Timiș: Decizia e radicală! Merge mai departe

alin nica

Liderul PNL Timiș, Alin Nica, spune că a fost informat de faptul că în coaliție s-a decis ca PSD și PNL să aibă candidați comuni la Timiș. Nica spune că nu va accepta decizia, ci o va contesta în Biroul Politic Național. Mai exact, Nica spune că e vorba de o discuție în coaliție și că o decizie oficială se ia în BPN al PNL, prin vot, iar acolo va pleda pentru cauza sa.

Nica spune că o listă comună PSD - PNL va afecta întreaga regiune de vest!

"Așa este. Am fost sunat de președintele Nicolae Ciucă și mi-a comunicat această decizie. Eu voi merge mai departe în forurile statutare să conving liberalii că nu e o decizie bună. Eu voi merge mai departe în Biroul Politic Național, acolo unde voi încerca să le explic de ce nu e o decizie bună. Conform statutului, deciziile politice se iau în forurile naționale.  Eu voi susține proiectul de dreapta la Timișoara. Printr-o candidatură a lui Simonis se validează un singur proiect de dreapta (n.r - Alianța dintre USR, Forța Dreptei și PMP). Nu am negociat cu nimeni o plecare din PNL. Eu mă bat pentru PNL și aștept ca și colegii mei să susțină decizia mea. Noi nu discutăm să demisionăm și să plecăm la alte partide, ci luptăm pentru PNL.

Dacă mă obligă să accept decizia, vom vedea la momentul oportun. Eu sper să nu fie cazul. Evident că mă bucur de o susținere largă în filială, fiindcă o alianță cu PSD ar fi o capitulare. Noi nu discutăm să plecăm la alt partid, ci ce putem face în PNL să eliminăm o astfel de perspectivă. Ieri la Consiliul Național am discutat și am votat în unanimitate împotriva candidaturilor comune" a spus Nica pentru știripesurse.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.