Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a câștigat procesul împotriva fostului vicepreședinte al federației

www.agerpres.ro
Alin Petrache

Alin Petrache, președitele Federației Române de Rugby, a câștigat procesul cu Victor Istrate, fost vicepreședinte al federației. Istrate l-a calomniat în spațiul public pe Petrache. Fostul vicepreședinte a declarat că Petrache a intrat pe ușa din dos în rugby, că nu are valoare și că nu merită să fie președinte al FRR, anunță EVZ.

Alin Petrache l-a dat în judecată pe Istrate, pentru cele declarate în spațiul public și cei doi au ajuns în fața judecătorilor de la Tribunalul București. Procesul intentat de Petrache a fost pentru răspundere delictuală, iar despăgubirile cerute de președintele FRR au fost de 10 mii lei.

Mi-a lezat imaginea, eu am fost căpitanul echipei naționale

După ce judecătorii i-au dat dreptate, Alin Petrache a dat o declarație, în exclusivitate, pentru Evenimetul Zilei.

“Cum să spună despre mine că am intrat pe ușa din spate a rugby-ului? Eu am fost căpitan de echipă, am condus echipa în teren. Am fost căpitan de echipă la echipa națională. Am jucat în Franța, am jucat la Racing Club Paris și la Toulon, am fost căpitan de echipă. Istrate mi-a lezat imaginea. Oamenii care nu se pricep la rugby dar au citit sau au auzit ce a spus Istrate despre mine, îl pot crede. Cu cei 10 mii de lei, pe care mi i-a acordat instanța, am să sponsorizez o echipă națională de juniori sau o echipă de club, de copii”, a declarat Alin Petrache.

A adus în România, pentru meciuri test, echipe de top în rugby-ul mondial

În finalul declarației, Alin Petrache a invitat suporterii la stadionul de rugby, să susțină echipa națională în meciurile de pregătire.

“Să lăsăm scandalul. Oameni care iubesc rugby-ul să vină pe stadion, să susțină echipa națională în meciurile test. Am reușit să aducem în România, să joace cu noi, echipe calificate la Cupa Mondială, Chile, Uruguay, Tonga, Samoa. E ca și cum, în fotbal, ar veni să joace cu România echipe precum Anglia sau Argentia”, a mai declarat Alin Petrache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.