Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica a reacționat după trecerea în rezervă a lui Coldea și lansează un avertisment

alina bica

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a vorbit, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3, despre recentele scandaluri în care sunt implicați Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Alina Bica a fost invitată să comenteze trecerea în rezervă a prim-adjunctului al directorului SRI, Florian Coldea.

Zi importantă în Parlament: Începe ANCHETAREA Guvernului Cioloș. Cine sunt primii audiați

„Demersul de astăzi are o latură pozitivă și una negativă. Latura pozitivă este următoare: este un semnal pentru cei ce comit abuzuri, că indiferent cât de puternic și de informat, și de determinat în viața de zi cu zi ești, la un moment dat, sistemul, societatea, oamenii reacționează și lucrurile se încheie. În același timp, văd și o parte negativă. Mai precis, dacă ești suficient de important, indiferent ce lucruri ai săvârșit și cd fapte ai comis, sistemul caută să te protejeze și adevărul nu va ieși la iveală. Așa văd eu ziua de astăzi. Consider că este un pas în spate pe care domnul Coldea l-a făcut împreună cu decidenții zilei din dorința de a da drumul presiunii, care se exercita în ceea ce privește SRI, alte instituții de forță și să se aducă un pic de calmitate, de relaxare cu privire la tot ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Alina Bica la Antena3.

CCR discută azi SESIZAREA Guvernului cu privire la conversia creditelor în franci elveţieni

„Cred că oamenii sistemului sunt în continuare acolo și vor lucra cu mai multă grijă”, a completat Alina Bica.

De asemenea, Alina Bica a dezvăluit că discuțiile cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, se sfârșeau adesea cu amenințări.

„Îmi explica că nu înțeleg conceptul de securitate națională. Că nu l-am înțeles nici când am fost tânără și că nici nu am experiența necesară să-l înțeleg”, a spus Alina Bica.

Nu în ultimul rând, fosta şefă a DIICOT a declarat că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, dă dovadă de incompetență și rămâne în continuare la fel de periculoasă.

„Doamna Kovesi este un procuror șef care nici în ziua de astăzi nu cunoaște legislația așa cum trebuie și este o persoană care manipulează și minte după cum consideră domnia sa de cuviință. Eu cred că doamna Kovesi rămâne în continuare la fel de periculoasă, pentru că un alt Coldea, cu un alt nume, va veni să o ajute și să o sprijine”, a spus Alina Bica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.