Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica aprinde fitilul unei adevărate NUCLEARE

kovesi bica

În mediul politic și în presă circulă un zvon destul de insistent: între procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi și fostul șef DIICOT, Alina Bica, ar fi fost o relație extrem de tensionată și arestarea Alinei Bica s-a produs ca o răzbunare a Laurei Codruța Kovesi.

Prezentă la Antena 3, Alina Bica a spus că ”știu cine a fost, dar nu vreau să fac supoziții de breaking news, deși știu cine a fost”.

De asemenea, Bica a spus: ”Știu ce antipatie exista din partea procurorului-șef al DNA față de mine”. Întrebată dacă Kovesi o urăște, Bica a spus: ”Era mai mai mult decât o tensiune evidentă. Am avut la un moment dat un diferent pe tema unei poziții publice și am contrazis-o public. În timp, lucurile s-au acutizat (...) Să știți că eu n-am plecat de bine de la Ministerul Justiției”.

Alina Bica a amintit, subtil, și de ”Dosarul Transgaz”, cel în care DIICOT-ul condus de Bica îl ancheta pe fratele Laurei Codruța Kovesi.

Ulterior, Mihai Gâdea a pus o fotografie în care apăreau Alina Bica și Laura Codruța Kovesi. La vederea fotografiei, Bica a comentat ”Urâtă fotografie”, dar ulterior a refuzat să facă orice alte comentarii, dar din tonul său se înțelegea cât de tensionată a fost relația ei cu Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Alina Bica, dezvăluire din CULISELE politice: îl contrazice pe Traian Băsescu

Mai jos puteți vedea fotografia în cauză:

content-image

Alina Bica susține că știa încă de când a preluat funcția că i se pregătește ceva și chiar își pregătise demisia, însă a fost întoarsă din drum ”de un înalt oficial”.

Îmi pare rău că nu mi-am dat demisia la o lună după ce am fost numită în funcție, când a venit un binevoitor care mi-a spus că mi se pregătește ceva (...) Mi-am pus demisia pe masa unui înalt oficial și mi s-a spus să nu demisionez pentru că s-au depus eforturi mari pentru un echilibru

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.