Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Ceușan, însărcinată din nou – Familia influencerilor se mărește

Pinterest
alina ceusan

 

Alina Ceușan, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Căsătorită din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, născut în 2020. Anunțul a fost făcut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Videoclipul continuă cu scene din viața de familie, în care Alina, alături de soțul ei și fiul lor, îi spune lui Rock că va primi "cel mai mare cadou" - un frate sau o soră. Mai mult, vedeta a fost filmată și în timpul unei ecografii, urmată de imagini de la o ședință foto special organizată pentru a anunța sarcina.

Într-o scrisoare deschisă adresată fiului ei, Alina Ceușan a exprimat fericirea de a-i putea oferi lui Rock un frate sau o soră, menționând că acesta este "cel mai frumos dar".

"Viața noastră se va schimba din nou în luna august... și sperăm că schimbarea să vină în formă celui mai bun prieten pentru tine", a scris Alina în mesajul său.

Cuplul și-a exprimat entuziasmul de a putea împărtăși această veste cu toți, mărturisind că ultimele luni au fost pline de emoții diverse. "Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline", a adăugat Alina, menționând cu umor că este "aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou".

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Țișa, se pregătesc astfel să întâmpine un nou membru în familia lor, marcând o nouă etapă importantă în viața lor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.