Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu a identificat călcâiul lui Ahile: Este cel mai periculos lucru pentru Klaus Iohannis

alina gorghiu

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat sâmbătă după-masă, la o întâlnire electorală organizată la Bistriţa cu participarea preşedintelui Klaus Iohannis, că PSD "este partidul fake news" şi că liberalii sunt obligaţi să fie "în gardă" până în data de 24 noiembrie, pentru a demonta "minciunile" spuse de social-democraţi la adresa lui Iohannis şi a guvernului PNL, informează Agerpres.

Citește și: Viorica Dăncilă îl 'loveşte' pe Iohannis cu propriul trecut: 'Despre ipocrizie (sau oportunism politic)

"Domnul preşedinte Klaus Iohannis este cel mai bun candidat, dar trebuie să tratăm foarte serios aceste alegeri. Suntem obligaţi să fim responsabili, să fim în gardă, pentru că PSD, acest partid monstruos, este extraordinar de bun în a duce campanii electorale murdare. Trebuie să ştiţi un lucru: au repetat toate minciunile pe care le-au folosit acum cinci ani, în campania de prezidenţiale şi le-au multiplicat de zece ori. Ne-au povestit în fiecare zi şi vor povesti până în 24 noiembrie despre cum PNL şi guvernul liberal vor tăia pensiile, salariile. Dar noi ştim adevărul: PNL se ocupă de lucruri serioase şi guvernează serios, nu taie pensii şi nu taie salarii, nu creşte impozite şi nu creşte taxe. Nu facem nimic care să ducă România în zona de nefericire pe care a adus-o PSD în ultimii trei ani de zile", a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu afirmă că, prin tipul de campanie promovat, PSD poate fi considerat "partidul fake news".

"Ceea ce face PSD se numeşte fake news. PSD este partidul fake news, iar orice fel de mesaj pe care îl auziţi, de mistificare a realităţii, de falsificare a ceea ce face PNL şi candidatul PNL trebuie şi avem obligaţia să demontăm", a subliniat fostul lider al PNL.

Citește și: SCANDAL în campanie: Poşta România reacţionează la acuzaţiile PNL că unii poştaşi ar propagandă electorală pro-PSD

Alina Gorghiu a făcut un apel către susţinătorii lui Klaus Iohannis să se prezinte în număr cât mai mare la vot în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, pentru a-i garanta preşedintelui legitimitatea de care are nevoie pentru a-şi pune în aplicare proiectele.

"Ştiţi care este cel mai periculos lucru care se poate întâmpla în această campanie electorală, până în data de 24 noiembrie? Ca toţi cei care se uită la noi sau mare parte dintre cei care urmăresc mesajul PNL să spună 'aveţi un candidat foarte bun, minunat, dar Klaus Iohannis oricum iese preşedinte, Viorica Dăncilă oricum este slabă şi nu va ieşi preşedinte' şi să nu iasă la vot. Este cel mai periculos lucru pentru România normală pe care ne-o dorim cu toţii, pentru că trebuie să ştie fiecare dintre cei care vor sta acasă că neprezentarea la vot înseamnă, indirect, un vot pentru PSD. Avem nevoie de o mobilizare record, pentru că viitorul preşedinte al României are nevoie de o legitimitate extraordinar de mare pentru a putea reconstrui România pe care ne-o dorim cu toţii", a explicat Gorghiu.

Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Bistriţa, la o întâlnire electorală organizată în Sala Polivalentă din municipiu, în prezenţa a aproximativ 2.000 de susţinători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.