Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu a pus ochii pe Marius Budăi: Guvernul şi Ministerul Muncii trebuie să livreze nişte reforme incluse în PNRR

Facebook
Alina Gorghiu

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că Ministerul Muncii trebuie să livreze acele reforme incluse în PNRR, reforma pensiilor, salarizării şi administraţiei publice, pentru că acestea sunt condiţionate de primirea banilor, anunță news.ro.

Referitor la reformele cuprinse în PNRR, Alina Gorghiu a afirmat că ”colegii din Guvern ar trebuie să le livreze”.

”Guvernul şi Ministerul Muncii trebuie să livreze nişte reforme şi mă aştept de la domnul ministru Budăi, şi să nu interpretaţi ca pe o critică ci ca un mesaj de încurajare, căruia îi înţeleg preocuparea pentru majorarea anvelopei pentru pensii, însă pentru a lua acei bani, va trebui să venim cu reforma pensiilor, salarizării şi a administraţiei publice. Nu avem voie să le ratăm, sunt convinsă că nu le vom rata”, a spus ea.

Alina Gorghiu a precizat că, în momentul acesta, pentru că l-a auzit pe ministrul Muncii că totul este în grafic, nu este îngrijorată, dar pentru că este vorba de bani pentru proiecte pentru români, este preocupată.

”Este absolut necesar să luăm cât mai mulţi bani din acest fond. (..) Reformele sunt angajate şi trebuie livrate, pentru că există această condiţionalitate între bani şi refome”, a mai spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.