Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu acuzata ca il plagiaza pe Ponta

gorghiu

O imagine postată, astăzi, pe Facebook de către co-preşedinta PNL, Alina Gorghiu, atrage atenția prin asemănările frapante cu un material grafic postat de Victor Ponta pe pagina personală cu o zi înainte.

Practic, Alina Gorghiu a folosit într-un mesaj publicat pe Facebook o imagine asemănătoare cu cea folosită de Victor Ponta, pentru a transmite o idee diametral opusă față de cea a premierului. Astfel, în timp ce Ponta vorbește despre nevoia de consens politic și invită Opoziția la dialog pe teme de interes precum revizuirea Constituției și a sistemului electoral, Gorghiu face clar înțeles faptul că, în opinia sa, clasa politică nu are nevoie de consens, ci de schimbare.

Judecând după mesajul transmis, Gorghiu nu pare dispusă să dialogheze. Tratarea unor teme importante, mai ales ținând cont de faptul că proiectele de maxim interes pentru reforma statului, precum revizuirea Constituţiei şi schimbarea legii electorale, nu pot fi realizate fără consens la nivelul întregii clase politice.

De asemenea, atacurile la persoană ale co-președintei PNL, precum “Victor Ponta este doar lupul îmbrăcat în bunicuță de frică să nu piardă coșul cu merinde”, cât și tonul agresiv și conflictual, sunt dovada că noul PNL nu este dispus să schimbe nimic în relația și comunicarea publică dintre Putere și Opoziție, continuând logica de campanie a atacurilor și scandalului.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.