Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu anunță un val de atacuri săptămâna viitoare la adresa PNL

alina gorghiu

Alina Gorghiu a afirmat că se aşteaptă ca săptămâna viitoare, când va avea loc o nouă şedinţă a Biroului Politic Naţional, să existe un nou val de critici din partea celor care nu se vor regăsi pe liste la parlamentare.

"Săptămâna viitoare ne aşteptăm la un alt val de critici. Toţi cei care nu se vor mai regăsi pe listele PNL din toamnă (...) vor explica ce rău e PNL, ce blondă e Gorghiu, ce costum negru are Blaga şi ce rea e Adriana Săftoiu. În realitate, oamenii de caracter nu fac acest lucru, nimeni nu s-a născut pe o funcţie şi nu are dreptul la o funcţie dacă partidul nu îl mai vrea", a susţinut Gorghiu la Antena 3.

Citește și: Cozmin Gușă dă vești proaste pentru PNL și PSD

Alina Gorghiu a comentat şi criticile recente ale deputatului Mihăiţă Calimente, care a trecut de la PNL la ALDE, şi care vorbea despre "băsiştii care revin la conducerea liberală". "A descoperi după doi ani băsiştii din PNL este o replică ce ascunde altceva", a menţionat ea, adăugând că îi este drag Mihăiţă Calimente şi nu doreşte să spună mai multe despre afirmaţiile sale. 

Totodată, aceasta consideră că organizarea unui congres PNL cu câteva luni înainte de alegerile generale va deturna atenţia de la campania electorală. ”A fost Diana Tușa care a cerut acest lucru, dar nu în interiorul partidului.”, a adăugat Gorghiu.

Citește și: Gestul a două prezentatoare face înconjurul lumii: Ce au arătat, în direct / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.