Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu anunță următorii pași ai Guvernului: am avut sute de discuții!

gorghiu

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, anunță viitoarele mutări ale Guvernului. Ea arată că în urma discuțiilor din cadrul ”celulei de criză” au fost luate o serie de măsuri, atât pentru populație, cât și pentru firme.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

”Am avut sute de discuții eu, alături de colegii mei parlamentari, cu premierul Ludovic Orban și miniștri ai cabinetului. 
Chiar ieri am avut o discuție foarte bună. Politica așa se face, nu cum aruncă PSD îm procedura legislativă tot felul de inepții de propuneri legislative, doar ca să blocheze Guvernul, nu să ajute țara! 
Împreună am agreat măsurile. Pentru că soluțiile de luăm de la voi toți!
Vor fi anunțate noi măsuri economice! Acestea vizează bonificații și pentru firmele care își achită la zi taxele și impozitele la stat, cele care țin vie economia României, pentru că, în prima fază, ne-am adresat companiilor aflate în dificultate din cauza pandemiei. 
Vom simplifica la maximum
procedurile și pentru beneficiarii ajutorului de șomaj tehnic, plătit de stat.
Tot astăzi, Guvernul, după consultarea necesară cu sistemul bancar și cu autoritățile europene, vine cu mult așteptata decizie privind amânarea plății ratelor la bănci până la sfârșitul anului!
În toată marea de rău generată de pandemia de COVID-19, măsurile economice ale Guvernului vor da roade.”, scrie Alina Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.