Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu explică de ce Laura Codruța Kovesi nu va candida niciodată la prezidențiale: Femeie serioasă!

BNT.bg
Laura Codruta Kovesi

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu este de părere că şefa Parchetului European, Laura Codruţa Kovesi, nu va candida la alegerile prezidenţiale din acest an. În schimb, Alina Gorghiu se aşteaptă ca adjunctul NATO, Mircea Geoană, să intre în competiţia pentru Cotroceni, însă nu crede că are şanse din postura de independent. ”L-am văzut potrivit pentru rolul de reprezentare pe care l-a avut pentru România în structura NATO, dar nu îl văd ca pe un preşedinte al României potrivit”,a spus Alina Gorghiu despre Mircea Geoană la Prima TV.

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a fost întrebată, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă se aşteaptă ca Laura Codruţa Kovesi, procuror-şef european, să candideze la alegerile prezidenţiale.

”Nu. E o femeie serioasă, a spus de prea multe ori „NU” ca în final să se transforme acest ”NU” într-un ”DA”. Are o activitate foarte bună la Parchetul European şi nu o văd deloc candidând la prezidenţiale”, a răspuns ministrul Justiţiei.

În schimb, Alina Gorghiu se aşteaptă ca secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, să intre în cursa pentru Cotroceni, însă fără şanse de reuşită.

”L-am şi văzut acum 15 ani pierzând alegerile prezidenţiale. Perseverenţa uneori e bună în politică, alteori nu e bună. Din semnalele pe care le transmite public, înţeleg că va candida. Eu nu cred în candidaturi independente la alegerile prezidenţiale. Funcţia de preşedinte al României este una foarte, foarte importantă. Şi în afară de faptul că ai nevoie de un proiect politic, de un mesaj politic, mai ai nevoie şi de o forţă politică foarte puternică în spate, dacă vrei să faci ceva cu acel mandat. L-am văzut (pe Mircea Geoană - n.r.) potrivit pentru rolul de reprezentare pe care l-a avut pentru România în structura NATO, dar nu îl văd ca pe un preşedinte al României potrivit şi nici nu cred că are şanse în această formulă de independent”, a susţinut Alina Gorghiu la Prima TV.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.