Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: MCV va fi istorie, dar reformele vor continua în România. Justiţia a avut mereu suportul nostru în ceea ce priveşte asigurarea independenţei sale

Facebook
Alina Gorghiu

Preşedinta interimară a Senatului Alina Gorghiu a precizat că „MCV va fi istorie, dar reformele vor continua în România” şi a punctat că legile justiţiei, „maltratate în anii anteriori”, au fost reparate și sistemul judiciar va funcţiona corect.

„MCV va fi istorie, dar reformele vor continua în România. Mulţumim Comisiei Europene pentru modul în care a susţinut România în toţi aceşti ani, pentru colaborare şi pentru încrederea dovedită acum. Depăşirea perioadei de funcţionare a MCV este un moment foarte important în ceea ce priveşte finalizarea integrării europene a României. Este o performanţă extraordinară a ţării noastre, a tuturor românilor! Nu este întâmplător faptul că facem acest pas atât de mare în timpul mandatului unui preşedinte al României provenit din PNL, domnul Klaus Iohannis, şi care se află în relaţie de parteneriat cu un Premier PNL, domnul Nicolae Ionel Ciucă. Liberalii au fost mereu, din 1990 şi până acum promotorii integrării europene şi euro-atlantice, şi susţinătorii celor mai importante reforme pentru România”, a scris Alina Gorghiu, marţi pe Facebook.

Ea a mai spus că „justiţia din România a avut mereu suportul nostru în ceea ce priveşte asigurarea independenţei sale”.

„Sper că toţi cei care au făcut greşeli în trecut au avut ocazia de a învăţa din ele. Legile justiţiei, maltratate în anii anteriori, au fost reparate şi sunt convinsă că sistemul judiciar va funcţiona corect. Decizia noastră de a face o prioritate politică din repararea legilor justiţiei s-a dovedit a fi corectă. Nici o amânare nu ar fi servit intereselor României”, a completat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.