Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, prima reacție la revenirea lui Vasile Blaga: În locul lui Orban nu dădeam girul pentru o astfel de întâlnire

blaga gorghiu bologan

Fostul lider al PNL, Alina Gorghiu, salută revenirea lui Vasile Blaga în jocurile din interiorul PNL. Ea susține că Blaga a dorit să dea un mesaj de mobilizare în rândul vechilor PDL-iști, dar cu toate acestea, dacă era în locul lui Orban, ea nu ar fi girat întâlnirea organizată de Blaga în Modrogan pentru că la nivel de percepție publică nu dă foarte bine.

Citește și: Mircea Geoană lansează o informație EXPLOZIVĂ: Juncker i-a sunat pe Iohannis și Dăncilă

”Sunt 2 planuri de discuție: unul care a alimentat foarte mult clivajul din interiorul PNL, între vechiul PDL și vechiul PDL. Chiar dacă i-am criticat foarte mult în timpul guvernării Boc, ulterior, toți acești oameni din vechiul PDL mi-au câștigat respectul. Și-au câștigat primăriile acolo de unde provin, s-au implicat în campania electorală și împreună am câștigat o campanie prezidențială.

În al doilea rând, eu, dacă aș fi fost în locul lui Ludovic Orban, nu aș fi dat girul unei astfel de întâlniri, pentru că în spațiul public nu dă foarte bine.

În interiorul ședinței, Vasile Blaga a sunat mobilizarea. El simte foarte bine baza partidului și simte faptul că nu funcționează foarte bine comunicarea cu garnitura de peste 1000 de primari ai partidului.”, a declarat Alina Gorghiu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.