Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu răspunde acuzațiilor și arată cu degetul spre Bolojan și Falcă: 'Nu am semnat eu protocolul cu reprezentanții Coaliției pentru Familie'

facebook
alina gorghiu

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu a negat, luni, că ea ar fi semnat în 2016 protocolul cu reprezentanții Coaliției pentru Familie pentru susținerea referendumului pentru familie. Ea a publicat ultima fila a documentului, în care apar semnăturile lui Ilie Bolojan și a lui Gheorghe Falcă.

ULTIMĂ ORĂ Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile - Liderul PSD nu vrea să semneze sesizarea CCR privind protocoalele din justiție

”O minciună că am semnat acest protocol. Mi-era ușor să o fac, dar nu am vrut. Colegii mei, Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă și-au asumat semnarea acestui protocol după un vot în BPN în 2016 de la care am plecat din sală. Și atunci, și acum, cred că reglementarea din Codul Civil a căsătoriei este acoperitoare. Uite în cea de-a doua poză cum arată semnătura mea”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

În 2016 Partidul Național Liberal şi Coaliţia pentru Familie au semnat un protocol cu privire la organizarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei referitor la redefinirea noţiunii de familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.