Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o lovitură pentru femeia lui Vladimir Putin

Digi24
Alina Kabaeva

Canada a anunţat, marţi, sancţiuni împotriva Alinei Kabaeva, fosta gimnastă olimpică, presupusa iubită a preşedintelui rus Vladimir Putin, precum şi a altor oficiali şi instituţii din Rusia pe fondul războiului declanşat de Moscova în Ucraina, relatează AFP.

Ministrul canadian de Externe, Mélanie Joly, a anunţat, marţi, sancţiunile în cadrul unei conferinţe de presă la Ottawa.

”Vizăm bănci, oligarhi apropiaţi regimului lui Putin, precum şi pe, nu ştiu cum să o numesc, partenera lui”, a declarat Joly, făcând referire la Alina Kabaeva, care ar avea o idilă de aproape 20 de ani cu liderul rus.

Noua rundă de sancţiuni a Canadei o include pe Kabaeva, precum şi Banca Agricolă Rusă, Investtradebank, şi două companii de administrare de fonduri. Celor vizaţi li se vor îngheţa bunurile şi li se va interzice intrarea în Canada.

Presa internaţională a relatat în repetate rânduri că Putin şi Kabaeva ar avea o relaţie, deşi preşedintele rus a negat afirmaţiile încă din 2008, când s-a scris prima dată despre relaţia celor doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.