Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Mungiu Pippidi, avertisment NECRUȚĂTOR: Schimbările PLĂNUITE de Guvernul Orban în sănătate au dus la căderea Guvernului Boc

AlinaMungiuPippidi

Previziune sumbră făcută de Alina Mungiu Pippidi pentru Guvernul Orban. Schimbările pe care liberalii vor să le facă în sistemul de sănătate sunt similare celor care au dus la căderea Guvernului Boc, a avertizat Pippidi în studioul B1 TV.

Citește și: BLOCAJUL din Justiție continuă: Grefierii protestează, DIN NOU, împotriva tăierii pensiilor de serviciu

"Mă uit cu spaimă la planurile PNL. Oamenii trebuie să înțeleagă un lucru: corupția evoluează și ea. Noi nu mai suntem la corupția aceea în care oamenii furau direct. De fapt, noi avem foarte puține condamnări pentru delapidare. Corupția mare este aceea în care secții din domeniul privat vin și obțin anumite legi în avantajul lor. Am înțeles că se întorc planurile de a favoriza operatorii privați din Sănătate, planuri din pricina cărora a căzut Guvernul Boc. Atunci a ieșit lumea în stradă. Toată lumea, atunci când are ceva grav, merge la spitalul public, nu se duce la spitalul privat. Dăm foarte puțini bani publici pentru Sănătate”, a explicat Alina Mungiu Pippidi la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.