Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Mungiu Pippidi, detaliu interesant despre relația dintre Ludovic Orban și Violeta Alexandru

jurnalistii.ro
Alina Mungiu Pippidi

Politologul Alina Mungiu Pippidi susține că a remarcat un detaliu, în timpul ședințelor de Guvern. Ea susține că premierul Ludovic Orban se uită spre ministrul Muncii, Violeta Alexandru și pare a-i căuta mereu aprobarea.

Citește și: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările!

”Să ne uităm puţin la prim-ministrul Orban, când apare în şedinţe de Guvern. Poate este o iluzie vizuală, dar mie mi se pare că se uită foarte des la Violeta Alexandru, căutând aprobare în ce spune. Şi cu această ocazie să punem întrebarea: „Ştie cineva cine este Violeta Alexandru, dintre oamenii care ne ascultă?”. Te întrebi de ce cineva ca Violeta Alexandru este ministrul Muncii. A avut vreodată vreo pregătire în acest domeniu? Este un vechi membru al PNL?

Eu când am prins-o pe această persoană era în societatea civilă, deci trebuie să fie foarte recentă în PNL. Era în societatea civilă, se ocupa de integritate politică, deci trebuie să presupun că era o persoană neutră. Mă întreb ce legătură are cu ministerul Muncii o persoană cu studii la Universitatea particulară Cantemir şi apoi cu masterat de Securitate la SNSPA? De ce se uită prim-ministrul Orban atât de des la ea? De ce a ajuns preşedinte pe Municipiul Bucureşti fără niciun fel de alegeri?”, a spus Alina Mungiu-Pippidi într-un interviu pentru Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.