Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Mungiu Pippidi intervine în scandalul momentului. Solicită SRI lista cu toate protocoalele încheiate cu instituţiile publice

jurnalistii.ro
Alina Mungiu Pippidi

Societatea Academică din România, condusă de Alina Mungiu Pippidi, a trimis ieri o solicitare Serviciului Român de Informaţii (SRI) în care cere serviciului să furnizeze lista cu toate protocoalele de colaborare şi/sau cooperare pe care le-a încheiat cu alte instituţii publice. Solicitarea a fost publicată pe site-ul romaniacurata.ro.

*

Către,
Serviciul Roman de Informatii (SRI)
B-dul Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti

Subscrisa Societatea Academică din România, cu sediul în București, strada Mihai Eminescu, numarul 61, sector 2, în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, vă rugăm să ne comunicaţi urmatoarele:

Lista tuturor protocoalelor de colaborare şi/sau de cooperare încheiate de Serviciul Român de Informaţii cu alte instituţii publice. Vă rugăm să precizaţi, pentru fiecare document în parte, numele instituţiilor şi structurilor cosemnatare, respectiv data la care au fost încheiate acordurile.

Vă solicităm ca informațiile să ne fie comunicate în format electronic la urmatoarea adresă de poșta electronică: cereri544@sar.org.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.