Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alis Grasu (SABIF): 768 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanță; DSU: 6348 de solicitări SMURD în două zile

www.kfetele.ro
alis grasu

Un număr de 768 de persoane au apelat vineri, până la ora 18,00, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a declarat vineri, pentru Agerpres, managerul SABIF, Alis Grasu. "Au fost 768 de cazuri până la ora 18,00. Dintre acestea, 416 au fost urgențe. Dintre urgențe, 96 au avut loc în public, 23 de lipotimii (senzație de pierdere a stării de conștiență) și 17 sincope (și-au pierdut starea de conștiență pentru scurt timp)", a precizat Alis Grasu.

Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), în zilele de joi și vineri s-au înregistrat 89 de lipotimii la nivel național. În total, în aceeași perioadă, au fost 6.348 de solicitări la ambulanțele SMURD.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod portocaliu pentru zona Capitalei, valabilă vineri și sâmbătă, interval în care sunt așteptate temperaturi de 36 — 39 de grade. Intensitatea maximă a acestui val de căldură va fi atinsă sâmbătă, la 38 — 39 de grade, pentru ca duminică să se înregistreze 37 — 38 de grade. La începutul săptămânii viitoare, vremea caniculară se va menține, atingând valori maxime de 35 — 37 de grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.