Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alison Brittain va deveni prima femeie preşedinte a Premier League din 2023

ovidiublag.ro
premier leaque
Brittain, director executiv al patronului brandului hotelier Premier Inn, Whitbread, a fost numită recent preşedinte al companiei Dunelm, un retailer de mobilă şi accesorii. Ea a avut numeroase funcţii executive în domeniul bancar britanic, acţionând ca director de grup în divizia de retail a Lloyds Banking Group şi ca director al consiliului de administraţie la Santander Marea Britanie. Ea va renunţa la rolul ei de la Whitbread la începutul anului viiitor.

''Sunt fan al fotbalului încă de când eram copil şi sunt absolut încântată să fiu numită preşedintă a Premier League. Va fi un adevărat privilegiu să pot ajuta la dezvoltarea planurilor de viitor şi să colaborez cu toate părţile cheie din joc pentru a asigura succesul şi sustenabilitatea pe termen lung'', a declarat Brittain.

Interimatul la preşedinţia Premier League este asigurat în prezent de Peter McCormick, care a fost numit în noiembrie după demisia lui Gary Hoffman, în ajunul preluării clubului Newcastle United de către un consorţiu din Arabia Saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.