Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Allen Coliban, primar USR, a comis-o: Sentința judecătorilor de la Curtea de Apel Brașov

allen coliban

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, că Hotărârea Consiliului Local Braşov prin care a fost reziliat unilateral contractul cu firma P&P, ce administra parcările publice cu plată din municipiu, este ilegală.

Decizia magistraţilor prahovenilor, prin care au respins recursul declarat de Primăria Braşov în acest dosar, este definitivă, scrie agerpres.ro.

"Am luat act de soluţia Curţii de Apel Ploieşti. Aşteptăm motivarea instanţei de recurs şi decidem dacă formulăm o cale extraordinară de atac. În funcţie de motivarea instanţei de judecată, vom stabili care sunt paşii următori, dacă am verificat prea exigent respectarea obligaţiilor de către operator sau a fost o eroare în procedura de reziliere", a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Potrivit acestuia, hotărârea nu îi afectează pe braşoveni, programul de tarifare al parcărilor rămânând acelaşi, de luni până sâmbătă, între 8.00-20.00.

Consiliul Local Braşov a decis, în urmă cu aproximativ un an, în 6 mai, rezilierea contractului pe care vechea administraţie a Braşovului îl avea încheiat cu P&P pentru administrarea parcărilor publice, la baza deciziei stând argumentele prezentate de primarul Allen Coliban conform cărora firma ar fi încălcat mai multe obligaţii contractuale.

Reprezentanţii firmei private au contestat în instanţă această hotărâre şi au câştigat mai multe faze ale litigiului.

Ca urmare, în această perioadă, în care firma P&P şi Primăria Braşov, ca reprezentant al CL Braşov, s-au judecat, parcările publice s-au plătit numai de luni până sâmbătă, în intervalul 8,00-20,00, şi nu 7 zile din 7, 24/24.

La momentul luării deciziei rezilierii contractului, niciun consilier prezent nu a votat împotrivă, hotărârea fiind adoptată în unanimitate, cu 21 de voturi "pentru".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.