Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alphonso Davies, în lotul Canadei pentru Cupa Mondială de fotbal 2022, în ciuda accidentării suferite în această lună

Alphonso Davies

Alphonso Davies, fundaşul lateral al lui Bayern Munchen, a fost inclus în lotul Canadei pentru Cupa Mondială de fotbal 2022, el fiind refăcut pentru turneul final din Qatar după accidentarea suferită în această lună, a anunţat duminică presă internaţională.

Davies, în vârstă de 22 de ani, care evoluează ca atacant pentru Canada, a ratat ultimele două meciuri ale lui Bayern din cauza unei probleme la coapsă. El este cel mai cunoscut jucător al naţionalei Canadei, pentru care a marcat 12 goluri în 34 de meciuri, potrivit Agerpres.

Canada, care a mai jucat o singură dată la un Mondial, cel din 1986, este prima selecţionată din zona CONCACAF care a obţinut biletele pentru ediţia din acest an a competiţiei.

Canada va conta şi pe Cyle Larin, care a fost golgheterul său în preliminariile CM 20202, cu 13 reuşite, patru mai mult decât Jonathan David, care este şi el în lot.

Echipa antrenată de John Herdman este în Grupa F a competiţiei, urmând să întâlnească Belgia, Croaţia şi Maroc.

Lotul Canadei este următorul:

portari: Milan Borjan (Steaua Roşie Belgrad/Serbia), James Pantemis (CF Montreal), Dayne St. Clair (Minnesota United/SUA)

portari: Sam Adekugbe (Hatayspor/Turcia), Derek Cornelius (Panetolikos/Grecia), Alistair Johnston, Kamal Miller, Joel Waterman (CF Montreal), Richie Laryea (Nottingham Forest/Anglia), Steven Vitoria (Chaves/Portugalia).

mijlocaşi: Stephen Eustaquio (FC Porto/Portugalia), Liam Fraser (Deinze/Belgia), Atiba Hutchinson (Beşiktaş/Turcia), Mark-Anthony Kaye, Jonathan Osorio (Toronto), Ismael Kone (CF Montreal), Samuel Piette (CF Montreal), David Wotherspoon (St. Johnstone/Scoţia)

atacanţi: Tajon Buchanan (FC Bruges/Belgia), Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps), Jonathan David (Lille/Franţa), Alphonso Davies (Bayern Munchen/Germania), Junior Hoillett (Reading/Anglia), Cyle Larin (Beşiktaş/Turcia), Liam Millar (FC Basel/Elveţia), Ike Ugbo (Troyes/Franţa).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.