Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alpinist celebru, numit consilier în Guvern / FOTO

Cristiana Pașca Palmer

Dacian Cioloş şi miniştrii premierului continuă să-şi aducă oameni de încredere în Guvern. Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer şi-a adus un nou consilier ministerial, alpinistul Alex Găvan.

Citeşte şi: Fosta şefă antimafie s-a luat la ceartă cu jurnaliştii: 'Nu mă agresaţi' / VIDEO

"Ii urez bun-venit in echipa mea de consilieri lui Alex Gavan - alpinist roman de inalta performanta si totodata un activ iubitor de mediu si natura, valori pe care le impartasesc", a scris pe Facebook Cristiana Pasca Palmer, conform celor de la ziare.com.

Citeşte şi: Lovitură pentru PSD: Unul dintre cei mai cunoscuţi parlamentari se retrage din politică

a randul sau, alpinistul roman a explicat de ce a acceptat sa colaboreze cu Ministerul Mediului, in calitate de consilier. In plus, alpinistul a explicat ca aceasta colaborare va fi "fara politica" si bazata pe voluntariat, insa experientele sale in Himalaya vor continua. "Dragi prieteni, dupa cum stiti, in afara de performanta la altitudine sunt foarte implicat si in diverse cauze, in special legate de mediu. Si cand spun 'implicat' nu am in minte doar genul acela de activism fara substanta, ci o abordare orientata catre solutii. Vad acest gen de implicare nu ca pe o optiune, ci ca pe o datorie. Pe care toti o avem fata de noi insine si fata de cei de langa noi. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat sa colaborez si formal, in calitate de consilier personal, cu ministrul Mediului, doamna Cristiana Pasca Palmer. Fara politica, la fel de rezonabil sau mai putin rezonabil ca si pana acum, cum ati vazut, de altfel, de fiecare data. Agenda este una simpla, clara si transparenta. Oamenii impreuna cu natura, nu oamenii impotriva naturii. Aceasta colaborare este una bazata pe voluntariat, este consultativa si evident, nu presupune un program de la 9 la 17. In paralel, expeditiile mele himalayene, ca si toate celelalte proiecte personale, merg inainte", a scris pe Facebook Alex Gavan.

Anul trecut, Alex Gavan s-a numarat printre alpinistii care se aflau pe Everest cand s-a produs dezastruosul cutremurul din Nepal, pe 25 aprilie.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.