Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Doi alpiniști au murit în Bucegi, după ce au căzut lângă Valea Cerbului

alpine-tours.com
alpinism alpinist

Femeia care a căzut, sâmbătă seară, din Brâna Mare a Morarului din masivul Bucegi, dar şi bărbatul care o însoţea şi care a cerut ajutorul salvamontiştilor au fost găsiţi decedaţi de către echipele de intervenţie.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, salvatorii montani au ajuns la locul accidentului unde au găsit două persoane decedate. "Se pare că alpinistul a încercat să ajungă la fată şi a căzut şi el. Fata va fi coborâtă în această noapte, iar băiatul mâine", precizează sursa citată.

Salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seară pentru recuperarea unei turiste care a căzut de la înălţime din Brâna Mare a Morarului.

Conform informaţiilor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, este vorba despre o alpinistă care a căzut către Valea Cerbului, ajutorul salvatorilor montani fiind solicitat de coechipierul acesteia.

Se pare că, înainte de sosirea echipelor de intervenţie, bărbatul ar fi încercat să ajungă la femeie şi a căzut, cei doi fiind găsiţi decedaţi.

Acţiunea salvamontiştilor este foarte dificilă din cauza întunericului, a temperaturilor scăzute, a terenului acoperit cu gheaţă şi acumulări de zăpadă.

Citește și: Decizie controversată: Un dosar de corupţie în care apare omul de afaceri Frank Timiş, clasat de justiția senegaleză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.