Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte 48 de cazuri noi de COVID-19 şi încă două decese asociate acestei boli au fost înregistrate în Prahova

SANADOR
testare covid

Alte 48 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost înregistrate în Prahova în ultimele 24 de ore, iar încă două persoane infectate au decedat.

Potrivit datelor comunicate, luni, de Prefectura Prahova, până la această dată au fost confirmate cu COVID-19 în judeţ 813 persoane, cu 48 mai multe faţă de ziua precedentă, dintre care 40 au decedat, iar 161 au fost declarate vindecate şi externate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bacşiş fabulos la un restaurant! Personalul a început să plângă: 'A fost extrem de emoţionant. A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi'

Încă două persoane testate pozitiv au decedat, fiind vorba despre bărbaţi de 67, respectiv 73 de ani care aveau diverse comorbidităţi.

"Printre ultimele persoane confirmate, conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, se numără şi zece angajaţi ai unei primării din judeţul Prahova (Primăria Brazi n.r.). A fost demarată ancheta epidemiologică şi testat întreg personalul (45 de persoane). Ca urmare a acestei situaţii, reprezentanţii primăriei respective, împreună cu reprezentanţii DSP Prahova, vor stabili măsurile privind derularea activităţii în perioada următoare", arată sursa citată.

De asemenea, 12 pacienţi sunt internaţi în secţiile de Terapie Intensivă, dintre care opt sunt ventilaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.