Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte şase maşini, blocate în zăpadă; un drum judeţean din Prahova va fi închis pentru deszăpezire

alerta

Alte şase autoturisme în care se află nouă persoane au rămas blocate în zăpadă pe drumuri judeţene din Prahova, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova anunţând că una dintre artere va fi închisă pentru deszăpezire. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a anunţat că trei autoturisme sunt înzăpezite în zona Baba Ana-Grădişte, iar alte trei în zona Bucov-Balaca (DJ 250), conform Agerpres.

Anterior, ISU a informat că sunt blocate în zăpadă pe mai multe drumuri, inclusiv pe un drum naţional, 13 autoturisme, un microbuz şi o dubiţă.

Potrivit IJP Prahova, traficul rutier pe DJ 250, unde trei autoturisme au rămas înzăpezite, va fi întrerupt pentru a permite accesul unui utilaj de deszăpezire, maşinile urmând a fi oprite la Boldeşti.

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că circulaţia pe drumurile judeţene se desfăşoară în condiţii de iarnă şi vreme severă, fiind monitorizate zonele cu tendinţă de troienire din cauza vântului puternic, respectiv partea de sud-est a judeţului pe tronsoanele Fulga - Mizil - Sălcile - Baba Ana şi Mizil - Satu Nou - limita cu Judeţul Buzău.

De asemenea, pe drumurile judeţene 100 C, 102 B şi 102 H circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii viscolite, fiind recomandată evitarea deplasării pe aceste sectoare, dacă situaţia nu o impune, informează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.