Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte trei educatoare, bănuite că agresau copiii la grădinița din Popești Leordeni: gesturile micuților au alertat autoritățile

antena 3 captura ecran
copii gradinita

Ia amploare ancheta de la grădinița groazei din Popești Leordeni! Alte trei educatoare sunt bănuite că ar fi abuzat copiii. Cel puțin 11 părinți au fost audiați până acum, iar declarațiile lor sunt de-a dreptul șocante.

Chiar și așa, nimeni nu a depus plângere până să apară înregistrarea cu educatoarea care amenința și bătea copiii pe care îi avea în grijă.

Potrivit declarațiilor făcute de părinți, educatoarea s-ar fi purtat urât cu copiii de mai multe ori, nu doar atunci când a fost înregistrată.

Micuții aveau acasă un limbaj care le dădea de gândit. Mai mult, sunt bănuite de abuzuri și alte trei colege, educatoare și ele.

Despre bătăi repetate și țipete au vorbit la audieri numeroși părinți

Adulții plăteau lunar grădiniței sume cuprinse între 1.100 lei și 1.600 lei. În plus, ei erau sancționați cu câte 25 de lei pentru fiecare jumătate de oră, în cazul în care nu ajungeau să-și ia copiii la timp.

Tot săptămâna aceasta va fi chemată la audieri și educatoarea din înregistrare, care nu a vorbit până acum în fața anchetatorilor.

Între timp, primăria orașului Popești Leordeni a anunțat că a cerut o statistică de la Registrul Comerțului pentru a vedea câte astfel de grădinițe clandestine există în localitate, potrivit realitatea.net.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.