Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte trei persoane din cadrul dispeceratului 112 și de la ISU Prahova au fost diagnosticate cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Alte trei persoane din cadrul dispeceratului 112, dar și de la ISU Prahova au fost confirmate cu Covid-19, după ce anterior Prefectura anunțase că șapte din cele 20 de cadre ale dispeceratului Ambulanței Prahova sunt infectate cu noul coronavirus.

„Alte trei persoane din cadrul dispeceratului 112, dar din rândul angajaților ISU, au fost confirmate cu noul coronavirus. Cele trei persoane lucrează în aceeași tură. A fost deja demarată ancheta epidemiologică pentru identificarea contacților direcți si izolarea acestora, iar spațiul de lucru a fost dezinfectat, conform procedurii”, a transmis Prefectura Prahova, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’

Anterior, instituția a anunțat că Direcția de Sănătate Publică a identificat un nou focar la dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova.

„Șapte persoane, dintr-un efectiv de 20, au fost confirmate cu noul coronavirus. Ca urmare a acestui lucru, activitatea a fost reorganizată cu angajați din rândul personalului operativ, dar și cu sprijin de resurse umane din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova”, a transmis Prefectura Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.