Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alternativa Dreaptă cere autorităților de la București să respingă Pactul pentru Migrație

alternativadreapta.ro
alternativa dreapta

Alternativa Dreaptă solicită autorităților române, Ministerului de Externe al României și Parlamentului României să respingă în mod categoric semnarea și ratificarea Pactului Global pentru Migrație, care urmează să fie parafat pe 10-11 decembrie 2018, în cadrul reuniunii ONU de la Marrakesh (Maroc).

Ca exponenți ai politicii conservatoare, politică ce apără fără echivoc suveranitatea națională, ne afirmăm clar și răspicat opoziția față de migrația necontrolată, care în Occident a devenit o adevărată invazie. Semnarea acestui Pact ar fi echivalentă cu încălcarea Constituției României care prevede că: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine” (Art. 3, al. 4).

Definirea unui drept al migratorului față de statul unde migrează este împotriva formei de stat național și constituie o încălcare a suveranității.

Citește și: Aida Cristina Căruceru: 'Fiți la fel de responsabili precum pretindeți PSD-ului să fie'

Suntem alături de alte state central și est europene care au refuzat ratificarea acestui pact: Bulgaria, Polonia, Austria, Ungaria și, nu în ultimul rând, alături de cel mai important partener strategic al nostru - Statele Unite, care au anunțat că nu vor adera la acest Pact, încă de anul trecut.

Alternativa Dreaptă reprezintă proiectul politic de coagulare a Dreptei conservatoare, crestin-democrate și clasic liberale, inițiat și susținut de UCDR, Partidul M10, Partidul Forța Moldova, Alianța Conservatoare și Alternativa Dreaptă, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.