Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alți doi 'grei' spun adio: După Buffon, De Rossi şi Barzagli se retrag din naţionala Italiei după ratarea calificării la CM

Getty Images
Daniele de Rossi Andrea Barzagli

Mijlocaşul Daniele de Rossi şi fundaşul Andrea Barzagli se retrag din naţionala Italiei, după ratarea califcării la Cupa Mondială, prima în ultimii 60 de ani, informează AFP. Ei se alătură astfel portarului Gianluigi Buffon, care a spus şi el "adio" primei reprezentative.

"Se fac 16 sau 17 ani de când sunt la Coverciano (n.r. - cantonamentul naţionalei). Gândindu-mă că mi-am scos acest tricou pentru ultima oară, e dureros. După meci, a fost o atmosferă funebră", a declarat Rossi, 34 de ani şi 117 selecţii în "squadra azzurra".

"Este cea mai mare decepţie din viaţa mea din punct de vedere sportiv. Este o deziluzie unică. Renunţarea la acest grup este ceva foarte dificil, nu îmi găsesc cuvinetele. Un ciclu se termină, un altul se deschide cu tineri care au destulă dorinţă", a afirmat la rândul său Barzagli, 36 de ani şi 73 de selecţii, potrivit News.ro.

Citește și: Imagini incredibile la Milano! Starul Romei, De Rossi, a refuzat să intre pe teren contra Suediei: 'Avem nevoie să câștigăm' - VIDEO

Portarul Gianluigi Buffon a anunţat şi el că se retrage din echipa naţională a Italiei după ratarea calificării la Cupa Mondială. "Este trist să închei aşa", a declarat jucătorul de 39 de ani şi cu 175 de selecţii, care ar fi dorit să se retragă după turneul final din Rusia.

Buffon, De Rossi şi Barzagli au făcut parte din lotul Italiei campioană mondială în 2006. Acesta a fost ultimul titlu mondial din cele patru din palamersul "squadrei azzurra".

Reprezentativa Suediei s-a calificat la Cupa Mondială din 2018, după ce a remizat, luni seară, în deplasare, scor 0-0, cu naţionala Italiei, în manşa secundă a barajului pentru competiţia din Rusia. În tur, scorul a fost 1-0 pentru suedezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.