Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alumil Rom Industry a înregistrat în primul semestru un profit net de 3,8 milioane lei

profit

Alumil Rom Industry a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net în valoare de 3,854 milioane lei, cu 96% mai mare faţă de cel din perioada similară a anului trecut, de 1,959 milioane lei, conform raportului transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

În primele şase luni din 2022, societatea a înregistrat profit din exploatare în valoare de 4,734 milioane lei, în creştere cu 97,9% faţă de aceeaşi perioadă din 2021.

Cifra de afaceri s-a majorat cu 28,07% faţă de primul semestru al anului trecut.

"Costul vânzărilor a înregistrat o creştere de 31,9%, acesta fiind direct conectat cu evoluţia şi structura cifrei de afaceri, precum şi cu majorarea preţurilor de achiziţie a materiei prime. (...) În perioada de raportare, societatea a înregistrat venituri din dobânzi şi diferenţe de curs în valoare de 73.198 lei, în scădere cu 83,12 % faţă de perioada similară a anului trecut, iar cheltuielile financiare au înregistrat o scădere de 43,7%, de la 373.396 lei la 210.146 lei. Ca urmare, societatea a înregistrat la sfârşitul primului semestru din 2022 pierdere financiară în valoare de 136.948 lei", se menţionează în raport.

La 30 iunie, compania avea active în valoare de 87,375 milioane lei/

Societatea Alumil Rom Industry SA este membră a unui grup industrial multinaţional european implicat în industria extrudării aluminiului. Obiectul principal de activitate al societăţii este comercializarea de profile de aluminiu şi accesorii, echipamente pentru tâmplărie din aluminiu, uşi interioare şi panouri de aluminiu., conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.