Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am depus plângere penală împotriva primarului Neculai Onțanu

DCP

Dan Cristian Popescu: fac plângere penală împotriva primarului Onțanu, pentru că întreține cu bani şi bunuri ale Sectorului 2, pasiunea politică a consilierei personale a lui Gabriel Oprea.

Anunț depunerea unei plângeri penale pe numele primarului Sectorului 2, Neculai Onțanu, pentru că întreține cu fonduri locale și bunuri publice ale Sectorului 2, o inițiativă privată având doar aparent legătură cu interesul public: Asociația pentru Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT), condusă de consiliera personală a lui Gabriel Oprea.

Alexandra Dobre, apropiata consilieră personală a Ministrului de Interne, Gabriel Oprea, este și președinta Asociației pentru Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor; dincolo de aparenta preocupare de interes public pentru idealurile tinerilor, Asociația pentru Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor, ascunde doar preocuparea pragmatică pentru satisfacerea capriciiilor şi pasiunii politice costisitoare ale protejatei ministrului de Interne şi şefului UNPR.

În scurt, faptele pentru care am decis depunerea unei plângeri penale:

  1. Primăria Sectorului 2, condusă de Neculai Onțanu a scutit de impozite și taxe prin hotărârea Consiliului Local Asociația pentru Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT).
  2. Primăria Sectorului 2, condusă de Neculai Onțanu, a alocat cu generozitate ca sediu pentru Asociația DIT, un imobil într-o zonă centrală în Sectorul 2: Str. Jean Louis Calderon, Nr. 39 – valoarea spaţiului poate fi ușor estimată printr-o evaluare a experților imobiliari, la cel puțin câteva mii de lei lunar, corespunzător valorii zonei și dimensiunii imobilului.

Ca mențiune suplimentară la cele de mai sus, trebuie adăugat că, pe aceeași linie, a ocrotirii hârjoanei politice a consilierei personale a lui Gabriel Oprea prin acces liber la fonduri și bunuri publice, Alexandra Dobre primește după dorință – tot sub pretextul evenimentelor Asociației DIT – folosința spațiului Cercului Militar Central (unde au avut loc numeroase activități ale Asociației și ale tineretului UNPR).

Ca politician consider că aroganţa, goana după privilegii şi abuzul de funcţie sunt cauzele pierderii încrederii în politicieni şi în instituţii.

Uzul în interes personal a relaţiilor, drepturilor legale și bunurilor publice la care oferă acces prin sine o funcţie publică, chiar dacă uneori nu este ilegal, este cu certitudine imoral și este la fel de dăunător ca şi corupţia sancţionată clar de lege.

Și ca politician, dar și ca cetățean al Sectorului 2, doresc nu doar să remarc, ci să și iau atitudine, deoarece Primăria Sectorului 2- transformată în Primăria Onţanu-Oprea, a devenit un instrument pentru satisfacerea intereselor personale ale mai marilor UNPR și a acelor apropiați conducerii acestuia.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.